Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Κανείς δεν θα κρατήσει τον Πογέτ αν έχει βάλει στόχο να φύγει» (vid)

Για το φλέγον ζήτημα με τον Γκουστάβο Πογέτ μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Κανείς δεν θα κρατήσει τον Πογέτ αν έχει βάλει στόχο να φύγει» (vid)

Έντονη κουβέντα έχει «σηκώσει» από χθες η δήλωση του Γκουστάβο Πογέτ για τον «απλήρωτο» βοηθό του, με την ΕΠΟ να δίνει σαφή απάντηση. Σήμερα (14/11), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου μίλησε αναλυτικότερα για το «καυτό» ζήτημα τονίζοντας πως «κανείς δεν θα κρατήσει τον Πογέτ με το ζόρι».

Οι δηλώσεις του κ. Αντωνίου:

Για το αν έχει γίνει συζήτηση μεταξύ Πογέτ και προέδρου: «Προφανώς και έχει τεθεί το ζήτημα μεταξύ Πογέτ και προέδρου. Εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη και αυτό που βλέπω μπροστά μου είναι η πρόκριση της Εθνικής ομάδας και το θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει ο κ. Πογέτ, με ενδεχομένως κάποια αρνητικά, τα οποία βλέποντας το θέμα λίγο εγωιστικά, μπορούμε να πούμε ότι έδωσε αφορμές και πρέπει να φύγει. Το συμφέρον της Εθνικής είναι να παραμείνει. Εάν ο κ. Πογέτ έχει βάλει στόχο να φύγει από την ομοσπονδία κανείς δεν θα τον κρατήσει».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πογέτ: «Υπάρχουν κι άλλοι προπονητές, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον μετά από αυτές τις εξελίξεις. Εγώ δεν είμαι αυτός που θα καθορίσει τι θα γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα μπαράζ και κοιτάμε το στόχο της πρόκρισης στο Euro. Αν έρθει το θέμα στο συμβούλιο θα χαρώ να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια για να λυθεί το πρόβλημα με το βοηθό του Πογέτ».

Δείτε το απόσπασμα: