Εθνική: Εν αναμονή του Γιακουμάκη - Εκτός αποστολής ο Παπανικολάου

Τη στιγμή που ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Γιώργου Γιακουμάκη, ο Γιάννης Παπανικολάου «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Γαλλία και Νέα Ζηλανδία, λόγω τραυματισμού.

Εθνική: Εν αναμονή του Γιακουμάκη - Εκτός αποστολής ο Παπανικολάου

Η σχετική ενημέρωση:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα, η οποία εκκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου ("Γ. Καμάρας»" 19:00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου ("OPAP Arena", 21:45).

Στην πρώτη συγκέντρωση της "γαλανόλευκης", η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, από την οποία αποδεσμεύτηκε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Παπανικολάου».