Άγγελος Χατζόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς με την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Ο Άγγελος Χατζόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή της Εθνικής Παίδων στον 11ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO U17, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Άγγελος Χατζόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς με την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Ο κ. Άγγελος Χατζόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή της Εθνικής Παίδων στον 11ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO U17 με αντιπάλους την Ιταλία, τη Β. Ιρλανδία και το Σαν Μαρίνο, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Ξεκινάμε την προσπάθειά μας σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο, ώστε να εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία το διάστημα που είμαστε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και εύχομαι αυτό να βγει στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και αντάξιοι των απαιτήσεων των αγώνων.

Για τους αντιπάλους μας δεν θα ήθελα να πούμε κάτι περισσότερο. Εκείνο που θεωρώ ξεκάθαρο και μπορώ να αναφέρω είναι ότι το φαβορί στον όμιλο είναι η Ιταλία. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την απαραίτητη σοβαρότητα, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, την Elite Round».

Οι αγώνες του 11ου ομίλου θα διεξαχθούν στην Ιταλία.