Ελλάδα - Ολλανδία: Προβλέπουν ντέρμπι οι Ιταλοί και σκόρερ Γιακουμάκη, Μασούρα

Μεγάλο ματς αναμένουν για το Ελλάδα - Ολλανδία οι Ιταλοί και αναφέρουν ως πιθανούς πρωταγωνιστές τους Γιακουμάκη, Μασούρα και Μάλεν, Ντούμφρις.

Ελλάδα - Ολλανδία: Προβλέπουν ντέρμπι οι Ιταλοί και σκόρερ Γιακουμάκη, Μασούρα

Διεθνές ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποψινό (21:45) παιχνίδι της Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO καθώς η κρισιμότητά του έχει προκαλέσει δημοσιεύματα, ρεπορτάζ και προγνωστικά σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης.

Στην Ιταλία είναι χαρακτηριστικό ένα δημοσίευμα που προβλέπει ντέρμπι και μεγάλη μάχη στην OPAP Arena παρά το 3-0 των Ολλανδών στην αναμέτρηση του περασμένου μήνα στο Αϊντχόφεν.

Μάλιστα κάνουν λόγο για τους πιθανούς πρωταγωνιστές του αγώνα και αναφέρουν τους δύο σέντερ φορ των ομάδων, τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Ντάνιελ Μάλεν, ως τους παίκτες με τις περισσότερες πιθανότητες να βρουν δίχτυα.

Παράλληλα τονίζουν τη φόρμα στην οποία βρίσκονται με την Εθνική και τους συλλόγους τους τόσο ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού από ελληνικής πλευράς, όσο και ο Ντένζελ Ντούμφρις της Ίντερ από ολλανδικής. Αναφέροντας τα πολλά γκολ που έχει βάλει φέτος ο Έλληνας διεθνής και τις τρεις ασίστ από τον Ολλανδό φουλ μπακ στα γκολ της ομάδας του στην αναμέτρηση του Σεπτέμβρη.