Νάταν Ακέ: «Δυνατά από την αρχή η Ολλανδία με την Ελλάδα»

Ο Νάταν Ακέ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Ολλανδίας για το ματς με την Ελλάδα (16/10) και έδωσε το στίγμα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. 

Νάταν Ακέ: «Δυνατά από την αρχή η Ολλανδία με την Ελλάδα»

Ο Νάταν Ακέ εκπροσώπησε τους παίκτης της Εθνικής Ολλανδίας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ελλάδα (16/10 - 21:45) στην OPAP Arena για τα προκριματικά του EURO 2024.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι επισήμανε ότι στα τελευταία ματς η Ολλανδία δέχεται συνήθως γκολ γρήγορα (εκτός από το ματς με την Ελλάδα) και είναι κάτι που την επηρεάζει.

«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Θέλουμε να ξεκινάμε δυνατά και με ένταση, αλλά δεν το κάνουμε. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με την Γαλλία κι ήταν κρίμα γιατί ήταν ένα γκολ που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί. Το ματς στην Αθήνα θα είναι δύσκολο και θα είναι διαφορετικό από αυτό στο Αϊντχόφεν. Οι Έλληνες οπαδοί θα στηρίξουν πολύ την ομάδα τους. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά εμένα μου αρέσει η θερμή ατμόσφαιρα. Και η πίεση. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και για αυτό παίζεις ποδόσφαιρο».