Σπαλέτι: «Με την Αγγλία θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αγγλία την Τρίτη για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σπαλέτι: «Με την Αγγλία θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Στο Λονδίνο μεταβαίνει την Τρίτη (17/10) η Ιταλία για τον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την Αγγλία στα προκριματικά του Euro 2024.

Η «σκουάντρα ατζούρα» μετά τη νίκη επί της Μάλτας με 4-0 ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του ομίλου με την Ουκρανία έχοντας ματς λιγότερο, ενώ πλέον θέλει το τρίποντο κόντρα στα «λιοντάρια» στο «Γουέμπλεϊ» για να κάνει ένα καθοριστικό βήμα στη μάχη που μαίνεται για πρόκριση στα τελικά του θεσμού.

«Με την Μάλτα ήταν ένας αγώνας όπου δεν κινδυνεύαμε ποτέ, γιατί δεν το επιτρέψαμε. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και στόχος είναι να παίξουμε ακόμη καλύτερα γιατί μπορούμε. Και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο αγώνας όμως της Τρίτης (σ.σ. με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ) θα μας επιτρέψει να μετρήσουμε τις δυνατότητές μας», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μιλώντας στη "Rai".