Νάγκελσμαν: «Είναι τιμή και ευθύνη η εθνική Γερμανίας»

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μίλησε για το ντεμπούτο που θα κάνει σήμερα (14/10, 22.00) στον πάγκο των «πάντσερ», στο ματς με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

Νάγκελσμαν: «Είναι τιμή και ευθύνη η εθνική Γερμανίας»

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας θα πραγματοποιήσει απόψε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στον φιλικό αγώνα των «πάντσερ» με αντίπαλο τις ΗΠΑ στο ανατολικό Χάρτφορντ του Κονέκτικατ.

Ο 36χρονος τεχνικός διαδέχτηκε στον πάγκο τον Χανς Φλικ και θα επιδιώξει πλέον να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στη «νασιονάλμανσαφτ» και να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών, πριν η Γερμανία φιλοξενήσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το επόμενο καλοκαίρι (σ. 2024).

«Είναι τιμή για εμένα. Αισθάνομαι ένα είδος πίεσης γιατί θέλω να κερδίζω με αυτήν την ομάδα. Αισθάνομαι μια ευθύνη για ολόκληρο το γερμανικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο για εμένα αλλά για ολόκληρη την ομάδα.

Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας. Είναι σημαντικό να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, με στυλ, επιθετικότητα και να μπορείς να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες», επεσήμανε σχετικά.