Μασούρας: «Η διαίσθησή μου λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα με την Ολλανδία» (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη νίκη της Εθνικής μας στην Ιρλανδία, αλλά και για τον «τελικό» με την Ολλανδία στη Ν. Φιλαδέλφεια (16/10).

Μασούρας: «Η διαίσθησή μου λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα με την Ολλανδία» (vid)

Η διαίσθηση του Γιώργου Μασούρα για την αναμέτρηση με την Ολλανδία είναι καλή! Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο Youtube, μιλώντας επίσης και για όσα έγιναν στο Δουβλίνο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη επί της Ολλανδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχεις βάλει 5 γκολ σε 6 αγώνες;

Όχι, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω, γιατί έχουμε δουλειά και την Δευτέρα πρέπει να συνεχίσουμε.

Το ξέρεις ότι 5 γκολ σε προκριματική φάση Euro, τελευταία φορά πέτυχε παίκτης πριν από 15 χρόνια. Ο Φάνης Γκέκας.

Όχι, δεν το γνώριζα. Το σημαντικό είναι την Δευτέρα να κερδίσυομε. Το γκολ ας έρθει με οποιινδήποτε τρόπο Θα είναι ωραίο να είναι και δικό μου.

Απ’ όλα αυτά τα γκολ ξεχωρίζεις κάποιο; Σ’ αρέσει κάποιο περισσότεροq

Βάσει δυσκολίας και σημασίας παιχνιδιού ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία που κερδίσαμε 2-1. Μας έκανε να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο, να συενχίσουμε και να μπορούμε να ελπίζουμε και να έχουμε κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια.

Πώς περιγράφεις το γκολ που πέτυχες στο Δουβλίνο;

Είναι κάποιες φορές που πραγματικά μπορεί να σου έρθει η μπάλα τόσο εύκολα για να βάλεις το γκολ και κάποιες φορές που δεν το περιμένεις. Χθες ήταν η δεύτερη περίπτωση. Είδα στην αντεπίθεση ότι υπήρχε χώρος. Έβγαλε μία καταπληκτική μπαλιά ο Μάνταλος, τρομερό κοντρόλ ο Γιακουμάκης. Εκεί θέλησα να βρεθώ στην περιοχή στην παράλληλη σέντρα του Γιακουμάκη για να βάλω το γκολ. Δεν κατόρθωσα να φτάσω μέχρι εκεί και στη συνέχεια ο Πέλκας με ωραίο γύρισμα έφερε την μπάλα και βάλαμε το γκολ.

Τί έχεις να πεις για το πρώτο γκολ του Γιακουμάκη ;

Είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήμουν ακριβώς από πίσω. Ήταν πραγματικά φανταστικό.

Ποια είναι η διαίσθησή σου με την Ολλανδία;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει γενικότερα ψυχολογία και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Αν με ρωτάτε τη διαίσθησή μου, νομίζω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα.