Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας.

Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά-σιγά»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο παιχνίδι με την Ιρλανδία και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η Εθνική μας δείχνει ότι μεγαλώνει.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

«Σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που έβαλα το γκολ. Το σημαντικό είναι να σκοράρω είτε με την εθνική είτε με την ομάδα μου. Είναι διαφορετικό το στυλ στην Εθνική και είναι πιο δύσκολο για εμένα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Η Ιρλανδία πίεσε, έκανε σέντρες, αντιδράσαμε καλά και πήραμε τη νίκη.

Είχαμε μελετήσει το παιχνίδι της Ιρλανδίας, είδαμε πως παίζουν. Ήμασταν έτοιμοι, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε τόσο καλύτερα στο γήπεδο.

Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Euro. Από αύριο αρχίζουμε να συγκεντρωνόμαστε για την Ολλανδία. Δεν πετάμε στα ουράνια, αν δεν κάνουμε κάτι τη Δευτέρα η σημερινή νίκη δεν θα έχει βαθμολογικό όφελος. Επανερχόμαστε, μεγαλώνουμε σιγά σιγά. Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στα μεγαθήρια. Θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».