Μαυροπάνος: «Να νικήσουμε και όλα είναι πιθανά»

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιρλανδία και τόνισε πως αν η εθνική μας πάρει τη νίκη όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.

Μαυροπάνος: «Να νικήσουμε και όλα είναι πιθανά»

Ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι δίνει η Ελλάδα που αντιμετωπίζει την Ιρλανδία και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μείνει ζωντανή για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της εθνικής στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε:

«Σίγουρα ξέρουμε ότι μένουν τρία παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρώτος στόχος είναι να πάρουμε από εδώ το καλύτερο αποτέλεσμα. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία και στη συνέχεια θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια».

Για τα στημένα: «Γενικότερα ξέρουμε ότι τα στημένα είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου. Ο προπονητής μας έχει πει ότι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα».

Για το τι λένε μεταξύ τους: «Από την αρχή αυτών των παιχνίδιών είναι η πρόκριση στο EURO. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, να δώσουμε το καλύτερο στο παιχνίδι με την Ιρλανδία και μετά όλα γίνονται. Ακόμα και να μην νικήσουμε αύριο, υπάρχουν δύο παιχνίδια μπροστά μας.»

Για αν θα σκοράρει: «Το σημαντικότερο είναι να νικήσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε»

Για τον Φέργκιουσον: «Προφανώς έχω παρακολουθήσει τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε ότι οι παίκτες της Ιρλανδίας είναι δυνατοί και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε»