Eθνική: Όλοι παρόντες πλην Χατζηδιάκου

Την ενσωμάτωση του Παντελή Χατζηδιάκου περιμένει ο Γκουστάβο Πογέτ. Κανονικά οι υπόλοιποι στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην Ριζούπολη ενόψει Ιρλανδίας και Ολλανδίας. 

Eθνική: Όλοι παρόντες πλην Χατζηδιάκου

Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δεν μετείχε στην πρώτη προπόνηση στην Ριζούπολη ο Παντελής Χατζηδιάκος καθώς είχε κάποιο πρόβλημα με τις πτήσεις από την Σαρδηνία, αλλά ο στόπερ της Κάλιαρι θα είναι κανονικά την Τρίτη (10/10) στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ. Ξεπέρασαν επίσης τα προβλήματα τραυματισμών οι Βαγγέλης Παυλίδης και Κώστας Γαλανόπουλος.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ:

Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας", συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις, εκτός του Παντελή Χατζηδιάκου (θα ενσωματωθεί το βράδυ στην αποστολή), και πρόκειται για τους:

Σωκράτη Διούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Παναγιώτη Ρέτσο, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λάζαρο Ρότα, Μανώλη Σάλιακα, Κώστα Τσιμίκα, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Κώστα Γαλανόπουλο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Μανώλης Σιώπη, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Γιάννη Κωνσταντέλια, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα, Ταξιάρχη Φούντα, Γιώργο Γιακουμάκη, Φώτη Ιωαννίδη, Βαγγέλη Παυλίδη.

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).