Λιβάγια: Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της Κροατίας ανακοίνωσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Λιβάγια: Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας

Στο τέλος της έφτασε η πορεία του Μάρκο Λιβάγια με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ Σπλιτ με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα της Κροατίας, για την οποία ενημέρωσα πριν από αυτό το δημοσίευμα την κροατική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στον προπονητή και στο επιτελείο είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα και την αναγνώριση σαν παίκτης, και θα μείνει πάντα στην καρδιά μου το χάλκινο μετάλλιο στο Κατάρ, η ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες και η χαρά στο σύνολο της χώρας λόγω της μεγάλης επιτυχίας.

Είμαι περήφανος για κάθε παράσταση για την πατρίδα μου και θα ήθελα η εστίαση και η θετικότητα να κατευθύνονται στους παίκτες, ελπίζω να αντιμετωπίσουν τα επόμενα σημαντικά ματς με ειρήνη και χωρίς εντάσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας, και εύχομαι στην εθνική ομάδα ευτυχία και επιτυχία τώρα και στο μέλλον», ανέφερε σχετικά.