Έρχεται κόντρα Τουρέ με Καμαρά - Τι γράφουν στην Ακτή Ελεφαντοστού

Μπορεί ο Γιάγια Τουρέ να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Ακτή Ελεφαντοστού όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας κάνουν όνειρα για την επιστροφή του.

Έρχεται κόντρα Τουρέ με Καμαρά - Τι γράφουν στην Ακτή Ελεφαντοστού

Ο μέσος του Ολυμπιακού από τη στιγμή που επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά απασχολεί συχνά τους δημοσιογράφους της Αφρικής. Είναι ένα από τα τοπ ονόματα της «Μαύρης Ηπείρου» που αγωνίζονται στα γήπεδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή και είναι φυσιολογικό να απασχολεί συχνά - πυκνά την δημοσιογραφία με τις επιδόσεις του.

Ο Τουρέ σιγά - σιγά βρίσκει τον ρυθμό του και στην Ακτή Ελεφαντοστού κάνουν όνειρα για την επιστροφή του στην Εθνική. Τα ΜΜΕ της Αφρικής συνεχώς ασχολούνται με τον θηριώδη μέσο των «ερυθρόλευκων» και σε χθεσινό (15/10) τους δημοσίευμα αναφέρουν ότι το τεχνικό τιμ προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει, καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεούσε τον ηγέτη της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Το επόμενο παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού είναι με τη Γουινέα, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και... Ολυμπιακή κόντρα στο κέντρο, ανάμεσα στους Τουρέ και Καμαρά!