«Παραμένει στην εθνική Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος»

Δημοσιεύματα στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο Φερνάντο Σάντος θα παραμείνει τελικά στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ως την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro 2024.

«Παραμένει στην εθνική Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος»

Με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική της ηγεσία θα πορευτεί η εθνική ομάδα της Πολωνίας και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της στα προκριματικά του Euro 2024. Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στη χώρα, κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον Πορτογάλο να απολύεται άμεσα από τον πάγκο του συγκροτήματος.

Η εθνική ομάδας της χώρας έχασε με 2-0 από την Αλβανία στα Τίρανα την περασμένη Κυριακή (10/9) και με την τρίτη της ήττα σε πέντε ματς στον 5ο προκριματικό όμιλο μπήκε πλέον σε περιπέτειες στη μάχη που μαίνεται για την πρόκριση στα τελικά του θεσμού.

Ο Σάντος μετά το ματς είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις πως «δεν παραιτούμαι», ωστόσο είχε αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του, μετά τη συζήτηση που θα έκανε με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Τελικά, όπως σημειώνουν τα τοπικά Μέσα, αποφασίστηκε να δοθεί στον Σάντος μία ακόμα ευκαιρία και έτσι η Πολωνία θα έχει στον πάγκο της τον Πορτογάλο στα παιχνίδια με Νησιά Φερόε (εκτός), Μολδαβία (εντός) και Τσεχία (εντός).