Μπάγερν: Κάνει… δώρο τον Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να μην ζητήσει αποζημίωση για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αν η Ομοσπονδία της Γερμανίας αποφασίσει να τον προσλάβει για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Μπάγερν: Κάνει… δώρο τον Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η εθνική ομάδα της Γερμανίας, μετά την απόφασή της να λύσει τη συνεργασίας με τον Χανς Φλικ.

Το όνομα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο πόστο, ωστόσο σε περίπτωση που τον προσλάβει θα πρέπει να αποζημιώσει την Μπάγερν Μονάχου, μιας και οι Βαυαροί συνεχίζουν να τον πληρώνουν παρότι τον απέλυσαν από τον πάγκο τους πριν από έξι μήνες - βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει τότε οι δύο πλευρές.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, η Μπάγερν είναι πρόθυμη να παραιτηθεί της αποζημίωσης για τον 36χρονο τεχνικό, σε περίπτωση που η Ομοσπονδία τον επιλέξει τελικά για την τεχνική ηγεσία της «νασιονάλμανσαφτ».

Η ανακοίνωση του νέου προπονητή στην εθνική Γερμανίας αναμένεται πολύ σύντομα, προκειμένου ο νέος τεχνικός να έχει χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2024 που θα φιλοξενήσει η χώρα το επόμενο καλοκαίρι.