Νίκος Παπαδόπουλος: «Κομβικό παιχνίδι με την Ανδόρα, χρειαζόμαστε τη νίκη»

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομοσπονδίας της Ανδόρρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την οικοδέσποινα χώρα (Estadi Nacional, 12/09, 20:00) για τα προκριματικά του EURO 2025.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Κομβικό παιχνίδι με την Ανδόρα, χρειαζόμαστε τη νίκη»

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση τόνισε ότι στόχος της Εθνικής είναι μόνο η νίκη, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Δίνουμε και πάλι έναν επίσημο αγώνα μετά από καιρό. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής στη διοργάνωση, δηλαδή να διεκδικήσουμε την πρόκριση από τον όμιλο. Χρειαζόμαστε τη νίκη και πρέπει να την πάρουμε για τη συνέχεια των προκριματικών. Δεν πρόκειται για έναν εύκολο αγώνα γιατί ή Ανδόρρα αμύνεται πάρα πολύ καλά και πρέπει να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε πρώτοι. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία ενόψει των αγώνων του Οκτωβρίου με Κροατία και Πορτογαλία.

Για τα παιδιά είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Θεωρώ ότι με την ποιότητα που έχουμε στο ρόστερ και την πίστη στο τακτικό μας πλάνο θα τα καταφέρουμε.

Το πενθήμερο προπονητικό camp που είχαμε κάνει πριν λίγο καιρό και η εβδομάδα προετοιμασίας που είχαμε είναι πάρα πολύ σημαντικά για τη βελτίωση της ομάδας και για να περάσουμε στα παιδιά αυτά που θέλουμε στο κομμάτι του πλάνου και της νοοτροπίας. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα με τη Λευκορωσία και την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ανδόρρα για να πάρουμε τη νίκη».