Πέλκας: «Τελικός με την Ιρλανδία»

Η μακροχρόνια απουσία της Εθνικής Ελλάδας δεν αγχώνει τους διεθνείς, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας

Πέλκας: «Τελικός με την Ιρλανδία»

Ο Δημήτρης Πέλκας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στο Γιβραλτάρ και μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε για τα επερχόμενα ματς της Γαλανόλευκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπέρβαση που χρειάζεται απέναντι σε Ολλανδία και Γαλλία: «Προέχει πρώτα το εκτός έδρας ματς με την Ιρλανδία το οποίο είναι τελικός για εμάς. Από εκεί και πέρα όταν θα έρθει η ώρα να παίξουμε με την Ολλανδία και τη Γαλλία, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πως να τους αντιμετωπίσουμε για να τα καταφέρουμε.

Τα δύο ματς που παίξαμε μέχρι στιγμής με αυτές τις ομάδες ήταν εκτός έδρας. Πρόκειται για δύο υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Από τη μία με τους Γάλλους το παλέψαμε, ενώ απέναντι στους Οράνιε δεν λειτούργησαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε και γνωρίσαμε εύκολα την ήττα».

Για την απουσία της Ελλάδας από τις μεγάλες διοργανώσεις και το κίνητρο για επιστροφή στα «σαλόνια»: «Η μακροχρόνια απουσία της ομάδας από τις μεγάλες διοργανώσεις δεν μας αγχώνει, απλά θέλουμε όλοι μας πάρα πολύ να βρεθούμε στο επερχόμενο Euro της Γερμανίας και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».