Φλικ: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Χανς Φλικ, αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της εθνικής, μετά και την βαριά ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία σε φιλικό παιχνίδι.

Φλικ: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για την εθνική Γερμανία»

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Χανς Φλικ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, μετά και την βαριά ήττα με 4-1 από την Ιαπωνία σε φιλικό αγώνα.

Το κλίμα είναι βαρύ στη «νασιονάλμανσαφτ» τόσο για τις εμφανίσεις όσο και τα αποτελέσματα των «πάντσερ», εννέα μήνες πριν η χώρα φιλοξενήσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024.

«Ξέρω ότι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπάρχει μεγάλη δυναμική. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί. Από την πλευρά μου, με το επιτελείο μου, νομίζω ότι κάνουμε τα πάντα για να προετοιμάσουμε αυτήν την ομάδα. Διαπιστώνω ότι το κάνουμε καλά και πως είμαι ο σωστός προπονητής», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πάνω απ’ όλα, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε τα μέσα για να νικήσουμε μια πολύ συμπαγή άμυνα. Ήμασταν πολύ λίγοι. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα σήμερα. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Γαλλία».