Φερνάντο Σάντος: «Χτυπήστε εμένα, αλλά υποστηρίξτε την Πολωνία»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, Φερνάντο Σάντος, για την μέτρια πορεία της εθνικής στα προκριματικά του Euro 2024.

Φερνάντο Σάντος: «Χτυπήστε εμένα, αλλά υποστηρίξτε την Πολωνία»

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα της Πολωνίας και όχι μόνο για την μέτρια πορεία του συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2024, αλλά και για την αργοπορία του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Οι δημοσιογράφοι της χώρας έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Σάντος, ο οποίος αφού εξήγησε τι συνέβη και καθυστέρησε δέκα λεπτά, έστειλε μήνυμα ενότητας.

«Πριν μου κάνετε ερωτήσεις θέλω να πω ένα πράγμα. Κάποιος με ενημέρωσε πως οι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν πως δεν τους σεβάστηκα, επειδή καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου. Θεωρώ και εγώ πως είναι έλλειψη σεβασμού να καθυστερείς σε μια συνάντηση. Βρισκόμουν όμως για 10 λεπτά πίσω από την πόρτα μέχρι να μου πουν να μπω. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, είναι να φανώ αγενής σε κάποιον», επεσήμανε σχετικά και πρόσθεσε:

«Μπορείτε να χτυπήσετε εμένα, όμως σας ζητώ να υποστηρίξετε την εθνική ομάδα».

Σημειώνεται ότι η εθνική ομάδα της Πολωνίας μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες στους τέσσερις πρώτους αγώνες της στον 5ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024.