Προκριματικά Euro 2024: Σαρωτική Σουηδία, στραβοπάτησε η Αγγλία με την Ουκρανία

Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Προκριματικά Euro 2024: Σαρωτική Σουηδία, στραβοπάτησε η Αγγλία με την Ουκρανία

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η σημερινή 5η αγωνιστική (9/9) για τα προκριματικά του Euro 2024. Ανδόρα και Λευκορωσία έφεραν λευκή ισοπαλία στο μεταξύ τους αναμέτρηση με τη Σουηδία να «σκορπίζει» με 5-0 την Εσθονία ενώ στο 1-1 έμειναν Ουκρανία και Αγγλία.

Ανδόρα - Λευκορωσία 0-0

Στο 0-0 έμειναν στο πρώτο ημίχρονο η Ανδόρα με την Λευκορωσία για τον όμιλο Θ'. Στην επανάληψη το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Εσθονία - Σουηδία 0-5

Σαρωτική ήταν η Σουηδία που πέτυχε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Εσθονία για τον όμιλο Στ'. Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Γιούκερες με τον Κουλουσέβσκι να κάνει το 2-0 στο 24' ενώ στο 37' το 3-0 έκανε ο Ίσακ. Στην επανάληψη οι Σουηδοί ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Κουαϊσόν στο 75'. Οι Σουηδοί σκόραραν ξανά στις καθυστερήσεις με τον Κλάεσον να κάνει το 5-0.

Ουκρανία - Αγγλία 1-1

Η Ουκρανία άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Ζιντσέκνκο να κάνει το 1-0. Η Αγγλία αντέδρασε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 41' με το παρθενικό γκολ του Κάιλ Γουόκερ με τα «λιοντάρια». Στην επανάληψη η Αγγλία συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση με την Ουκρανία όμως να έχει ταμπουρωθεί καλά πίσω και να κρατάει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους Άγγλους.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία την σημερινής ημέρας το Βέλγιο επικράτησε με 0-1 εκτός έδρας του Αζερμπαϊτζάν.