Εθνική Ελλάδας: «Πονοκέφαλος» για τις απουσίες

Με αρκετές απώλειες αναμένεται να υποδεχθεί αύριο το Γιβραλτάρ η Εθνική Ελλάδας. Σήμερα (9/9) η τελευταία προπόνηση και η συνέντευξη Τύπου.

Εθνική Ελλάδας: «Πονοκέφαλος» για τις απουσίες

Στην Αθήνα έχει επιστρέψει από χθες η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μετά την ήττα της με 3-0 από την Ολλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στα European Qualifiers αφού μετά τις νίκες με Γιβραλτάρ εκτός και Ιρλανδία εντός γνώρισε δύο εκτός έδρας ήττες από Γαλλία και Ολλανδία.

Έτσι, θέλει αύριο (10/9, 21:45) να επιστρέψει στις νίκες αντιμετωπίζοντας στην Νέα Φιλαδέλφεια το Γιβραλτάρ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ προβληματίζεται έντονα από απουσίες, αφού πέραν του τραυματία Μπάλντοκ δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δεν έχουν οι Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης και Μάνταλος.

Ο Γιαννούλης αναμένεται να πάρει την θέση του μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος θα ανανεώσει με τους Κόκκινους μέχρι το 2027, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να ξεκινήσουν οι Μπουχαλάκης και Αλεξανδρόπουλος, με τον μέσο του Ολυμπιακού να καλείται χθες. Στην αποστολή υπάρχει και ο 24χρονος μέσος της Ρακόφ, Γιάννης Παπανικολάου.

Για την θέση του Μάνταλου πλάι σε Μπακασέτα και Μασούρα η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά την σημερινή (9/9) προπόνηση που θα λάβει χώρα στις 19:00 στην OPAP Arena. Στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογιέτ στο ίδιο γήπεδο.