Εθνική Ελπίδων: Φορτσάρει ενόψει Ανδόρας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Ανδόρας (12/09/2023, 20:00, Estadi Nacional).

Εθνική Ελπίδων: Φορτσάρει ενόψει Ανδόρας

Στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, για τον αγώνα με την Ανδόρα και πρόκειται για τους: Κωνσταντίνο Τζολάκη, Φώτη Σγουρή, Άγγελο Αγγελόπουλο, Παναγιώτη Παναγιώτου, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, Απόστολο Κωνσταντόπουλο, Κυριάκο Ασλανίδη, Θάνο Προδρομίτη, Απόστολο Αποστολόπουλο, Άγγελο Αργυρίου, Χρήστο Κρυπαράκο, Χρήστο Μπελεβώνη, Θάνο Καραμάνη, Γιώργο Κυριόπουλο, Χρήστο Τζόλη, Δημήτρη Μεταξά, Αργύριο Δαρέλα, Τίτο Κουτεντάκη, Γιώργο Κούτσια, Μάρκο Νίνο, Βασίλη Σουρλή, Χρήστο Κουρφαλίδη, Φώτη Κίτσο, Γιάννη Νιάρχο, Δημήτρη Τσοπούρογλου.

Η εγχώρια πρετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 08:30 η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα αναχωρήσει για την Andorra la Vella.