Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη 3-2 τον ΠΑΟ Β'

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό Β' σε φιλικό προετοιμασίας για τον αγώνα της στην Ανδόρα (12/9).

Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη 3-2 τον ΠΑΟ Β'

H Εθνική Ελπίδων επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού Β' σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, η οποία διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρα στις 12 Σεπτεμβρίου (20:00, Estadi Nacional) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Στο 6ο λεπτό ο Χρήστος Τζόλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Ξενόπουλο, έδωσε προβάδισμα στην Εθνική Ομάδα. Στο 15' ο Μαρτίνης νίκησε τον Τζολάκη σε τετ α τετ και ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό Β'. Στο 32' ο Νίνο με προβολή μετά από σέντρα του Κίτσου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η Εθνική πίεσε για να βρει ένα ακόμη γκολ αλλά ο Ξενόπουλος νίκησε δύο φορές τον Κούτσια σε τετ α τετ στο 35' και στο 42'.

Στο 60ο λεπτό ο Βουτσάς με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό Β'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σουρλής με «λόμπα» στο 80ο λεπτό ύστερά από κάθετη πάσα του Νιάρχου.

Η σύνθεση της Εθνικής

1o ημίχρονο: Τζολάκης, Τσοπούρογλου, Χρυσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Νίνο, Κρυπαράκος, Τζόλης, Κούτσιας.

2ο ημίχρονο: Σγουρής, Δαρέλας, Καραμάνης (75' Κουτεντάκης), Αποστολόπουλος, Νιάρχος, Ασλανίδης, Μπελεβώνης, Αργυρίου, Κυριόπουλος, Σουρλής, Παναγιώτου (75' Προδρομίτης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος (65’ Σουρδής), Λάμψιας (46’ Μαντσίνι), Μαρτίνης (80’ Διαμαντής), Ρόμπι, Πιτσώτης, Αθανασακόπουλος (85’ Νικολετόπουλος), Βουτσάς, Καραμπάς (73’ Καρβούνης), Βολάκης (85’ Τσεβάς), Σαρδέλης (46’ Συμεωνίδης), Νταμπίζας