Φαν’τ Σιπ: «Η Ολλανδία πρέπει να προσέχει τον Μπακασέτα»

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν (7/9, 21:45).

Φαν’τ Σιπ: «Η Ολλανδία πρέπει να προσέχει τον Μπακασέτα»

Δηλώσεις στον ολλανδικό Τύπο έκανε ο Τζον Φαν’τ Σιπ, με αφορμή το αποψινό ματς της Εθνικής μας με τους «οράνιε» στο Αϊντχόφεν (7/9, 21:45).

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Παραδοσιακά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν να αμύνονται. Είναι η ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα να βάζει δύο μεγάλους, σωματικά δυνατούς αμυντικούς, όπως λειτούργησε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, και να δίνεις λιγότερη προσοχή στην ποδοσφαιρική ικανότητα».

Όσο για το ποιον πρέπει να προσέξει ο Ρόναλντ Κούμαν; Ιδού τι απάντησε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μπακασέτας, που παίζει στην Τραμπζονσπόρ, είναι ο μέσος με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Ένας έξυπνος παίκτης, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα, αλλά και σκοράρει και δίνει ασίστ. Πρέπει να φροντίσεις να μην του δώσεις πάρα πολύ χώρο, γιατί μέσω αυτού η ελληνική ομάδα θα παίξει καλά».