Εθνική: Έτοιμη για τη μάχη με Ολλανδία

Η Εθνική αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για το Αϊντχόφεν και για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (7/9) με την Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO. Η απόφαση και οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα. 

Εθνική: Έτοιμη για τη μάχη με Ολλανδία

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (6/9-11:00) για το Αϊντχόφεν όπου το βράδυ της Πέμπτης (7/9) θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για το στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Γκουστάβο Πογέτ να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους «οράνιε» που θα έχουν φουλ επιθετικό προσανατολισμό με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Παναγιώτη Ρέτσου αντί του τιμωρημένου για αυτό το ματς Ντίνου Μαυροπάνου, ενώ για την κορυφή της επίθεσης δεν έχει αποφασίσει για τον ποδοσφαιριστή που θα είναι στο αρχικό σχήμα από τους διαθέσιμους Γιακουμάκη, Παυλίδη, Φούντα και Ιωαννίδη.

Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων των ομάδων την Τετάρτη 6/9

Ολλανδία

ΣΤ: 15:00 (KNVB Campus Zeist)

Προπόνηση: 13:00 (KNVB Campus Zeist)

Ελλάδα

ΣΤ: 19:45 (Philips Stadium)

Προπόνηση: 20:30 (Philips Stadium)