Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης

Ο αμυντικός χαφ της Τράμπζονσπορ Δημήτρης Κουρμπέλης έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά του και τέθηκε στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για τον αγώνα με την Ολλανδία.

Εθνική Ελλάδας: Προπονήθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης

Χαμόγελα στην Εθνική για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στα πλευρά.

Ο αμυντικός χαφ της Τράμπζονσπορ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (4/9) πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία και δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στα πλευρά, που τον άφησε εκτός του παιχνιδιού της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Σε ό, τι αφορά τους παίκτες που έπαιξαν το Σαββατοκύριακο έκαναν χαλαρό πρόγραμμα. Στο ματς του Αϊντχόφεν, ο Πογιέτ δεν υπολογίζει τον Μαυροπάνο, καθώς είχε αποβληθεί στο ματς με τη Γαλλία τον Ιούνιο, την Κυριακή, ωστόσο, στο εντός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, θα είναι κανονικά «μέσα».

Τη θέση του Μαυροπάνου στην ενδεκάδα της Εθνικής αναμένεται να πάρει ο Ρέτσος ή ο Κουλιεράκης.

Τέλος, ο Γιακουμάκης ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική, αλλά δεν έκανε προπόνηση, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι.

Την Τρίτη (5/9) θα μπει κανονικά στις προπονήσει, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για Ολλανδία την επομένη.