Εθνική: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Ολλανδία

Ο Γκουστάβο Πογέτ είδε όλους τους παίκτες που έχει καλέσει για τα ματς της Εθνικής με Ολλανδία και Γιβραλτάρ να προπονούνται κανονικά. 

Εθνική: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Ολλανδία

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής για τους αγώνες των European Qualifiers με την Ολλανδία (7 Σεπτεμβρίου, Philips Stadium - Eindhoven) και το Γιβραλτάρ (10 Σεπτεμβρίου, OPAP Arena).

Κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης που δεν έχει κάτι σοβαρό από το πρόσφατο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Ρέτσος και Κουλιεράκης διεκδικούν τη θέση του τιμωρημένου Μαυροπάνου.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ:

«Στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη της ΠΑΕ Ατρόμητος, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις και πρόκειται για τους:

Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Γιώργο Αθανασιάδη, Δημήτρη Γιαννούλη, Κώστα Τσιμίκα, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρο Ρότα, Γιώργο Τζαβέλλα, Παντελή Χατζηδιάκο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Παναγιώτη Ρέτσο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Μανώλη Σιώπη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γιάννη Παπανικολάου, Τάσο Μπακασέτα, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Λημνιό, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα, Ταξιάρχη Φούντα, Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Γιακουμάκη, Βαγγέλη Παυλίδη.

Η αυριανή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Αθλητικό κέντρο Μαζαράκη (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ)».