Nations League: Ολλανδία-Γερμανία το ματς της ημέρας (Πρόγραμμα, αποτελέσματα)

Δείτε ποια ματς κλέβουν τη παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα.

Nations League: Ολλανδία-Γερμανία το ματς της ημέρας (Πρόγραμμα, αποτελέσματα)

Οκτώ αγώνες έχει το σημερινό πρόγραμμα στο πλαίσιο του νεοσύστατου θεσμού του Nations League. Ο αγώνας της Σλοβακίας με την Τσεχία έχει ολοκληρωθεί. Οι Τσέχοι επικράτησαν των Σλοβάκων με σκορ 2-1 και ανέβηκαν στη 2η θέση του 3ου γκρουπ στον 2ο όμιλο.

Στη συνέχεια, ακολουθούν οι εξής αγώνες:

21:45 Ολλανδία-Γερμανία

21:45 Ιρλανδία-Δανία

19:00 Νορβηγία-Σλοβενία

21:45 Βουλγαρία-Κύπρος

19:00 Λετονία-Καζακστάν

19:00 Γεωργία-Ανδόρα

19:00 Αρμενία-Γιβραλτάρ

21:45 Π.Γ.Δ.Μ.-Λιχτενστάιν

Ολλανδία - Γερμανία

Την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση Ολλανδία - Γερμανία. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν επίσημα για τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια. Συγκεκριμένα, στο EURO 2012 της Ουκρανίας και της Πολωνίας, η Γερμανία νίκησε με 2-1 τους Ολλανδούς στο Χάρκοβο.

Απόψε θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του νεοσύστατου θεσμου Nations League για το 1ο γκρουπ του 1ου ομίλου. Η Γερμανία βρίσκεται στη 2η θέση με 1 βαθμό και η Ολλανδία στη 3η θέση με 0 βαθμούς. Οι Γάλλοι βρίσκονται στην 1η θέση με 4 βαθμούς. Να θυμίσουμε πως ο τελευταίος σε κάθε γκρουπ υποβιβάζεται.

Βουλγαρία - Κύπρος

Πολύ σημαντικό παιχνίδι το αποψινό για το συγκρότημα της Κύπρου που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βουλγαρίας και να σκαρφαλώσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου γκρουπ στον 3ο όμιλο. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με περίσσια ψυχολογία καθώς έρχονται από νίκες. Η Βουλγαρία βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική νίκησε τη Νορβηγία με 1-0 στην έδρα της. Από την άλλη, οι Κύπριοι κέρδισαν τη Σλοβενία με σκορ 2-1 στην Κύπρο και ανέβηκαν στην 3η θέση.