Μαντσίνι: «Στόχος στη Σαουδική Αραβία να κερδίσουμε το Κύπελλο Ασίας μετά από 27 χρόνια»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε στους στόχους της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συγκροτήματος.

Μαντσίνι: «Στόχος στη Σαουδική Αραβία να κερδίσουμε το Κύπελλο Ασίας μετά από 27 χρόνια»

Στην επίσημη παρουσίαση του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας προχώρησε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του, επεσήμανε:

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο Ασίας μετά από 27 χρόνια. Ο στόχος μας πριν από αυτό είναι να έχουμε τέσσερα φιλικά, έχουμε δύο προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να έχουμε ένα 20ήμερο προπονητικό καμπ για να προετοιμαστούμε για το Κύπελλο Ασίας.

Δεν είμαι μάγος, έχουμε εξαιρετικά ταλέντα και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με συνεχή δουλειά. Έχουμε καλούς παίκτες, ο προηγούμενος προπονητής έκανε εξαιρετική δουλειά και την επόμενη περίοδο πρέπει να μεταφράσουμε τα λόγια μας σε πραγματικότητες στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Πολλοί σπουδαίοι ξένοι παίκτες ήρθαν στην Ιταλία και βελτιωθήκαμε πολύ. Είναι καλό για τους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας. Η Σαουδική Αραβία έχει γίνει μια ελκυστική χώρα για όλα τα παγκόσμια ονόματα».