Ύμνοι για τον «καπετάνιο»-Τι έκαναν Νάτχο, Βούκοβιτς-Ποιου το ματς είδε ο Ζοσέ, ποιος τραυματίστηκε

«Ύμνοι» γράφονται για τον «καπετάνιο του Ολυμπιακού - Γιατί βρέθηκε στο γήπεδο ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Δείτε βίντεο από τα ματς.

Ύμνοι για τον «καπετάνιο»-Τι έκαναν Νάτχο, Βούκοβιτς-Ποιου το ματς είδε ο Ζοσέ, ποιος τραυματίστηκε

Δύο παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίζονταν χθες με τις Εθνικές ομάδες τους και ένας από τους δύο μάγεψε. Ο λόγος για τον Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε το Ισραήλ στη νίκη επί της Σκωτίας με 2-1.

Μάλιστα, οι ιστοσελίδες στη Σκωτία γράφουν «ύμνους» για την απόδοσή του. «Όλα περνούν από τον «καπετάνιο» Νάτχο, ο οποίος στέλνει τους παίκτες της Σκωτίας από αριστερά προς τα δεξιά και το ανάποδο», υποστηρίζει η «The scottish sun» στην διαδικτυακή έκδοσή της. Προσθέτει μάλιστα: «Ο Νάτχο κινεί τα νήματα στο κέντρο σε αυτό το ματς. Ο παίκτης του Ολυμπιακού διατηρεί την κατοχή της μπάλας με άνεση και διαθέτει πολύ καλή μακρινή μπαλιά».

Φυσικά ο Νάτχο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα και δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα στο 25' καθώς ήταν αυτός που παραχώρησε το πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Το εκτέλεσε ο Τσάρλι Μάλγκριου.

Το Ισραήλ είχε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και οι δύο από μπαλιές του Νάτχο. Η πρώτη στο 34', μια μπαλιά 40 μέτρων στον Σαχάρ που δεν τα κατάφερε όπως και ο Πέρετζ στο 43', επίσης από φοβερή μπαλιά του μέσου του Ολυμπιακού.

Ο Πέρετζ ισοφάρισε στο 52'. Οι Σκωτσέζοι έμειναν με δέκα στο 61' όταν ο Σούταρ δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το Ισραήλ πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Κιεράν Τίρνεϊ στο 74'.

Ο Νάτχο ολοκλήρωσε το ματς αλλά δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς:

Στον πάγκο ο Βούκοβιτς

Σε αντίθεση με τον Νάτχο, ο Βούκοβιτς έμεινε στον πάγκο -όπως και ο Πρίγιοβιτς- στον αγώνα Μαυρβούνιο - Σερβία (0-2). Ένα ματς που κρίθηκε με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ. Μια ιστορική νίκη για τους Σέρβους στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.

Ένα ματς που παρακολούθησε και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα είδε τον αμυντικό της Φιορεντίνα, Νικολά Μιλένκοβιτς για τον οποίο ενδιαφέρεται.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς: