Ισπανία-Σουηδία 2-1: Στον τελικό με μοναδικό δράμα στο φινάλε οι «φούριας ρόχας»! (vids)

Χιτσκοκικό ήταν το φινάλε στον ημιτελικό του Μουντιάλ Γυναικών ανάμεσα στην Ισπανία και την Σουηδία με τις «φούριας ρόχας» να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό με 2-1 χάρη στο γκολ της Καρμόνα στο 90'! Η Μπλομκβιστ είχε ισοφαρίσει στο 88' για τις Σκανδιναβές ενώ η Παραλουέλο είχε ανοίξει το σκορ στο 81'.

Ισπανία-Σουηδία 2-1: Στον τελικό με μοναδικό δράμα στο φινάλε οι «φούριας ρόχας»! (vids)

Την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ Γυναικών πανηγύρισε η Ισπανία, η οποία βγήκε ζωντανή με 2-1 στο 90' σε έναν αγώνα θρίλερ απέναντι στην Σουηδία η οποία είχε ισοφαρίσει στο 88'!

Σε έναν ισορροπημένο ημιτελικό, οι δύο ομάδες έθελξαν με την ποιότητά τους και το θέαμα που παρουσίασαν. Η Ισπανία νόμισε πως έκοψε τον γόρδιο δεσμό με την ηρωίδα του προημιτελικού, Σάλμα Παραλουέλο να σκοράρει στο 81'.

Όμως η Σουηδία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 88' με την Μπλόμκβιστ και να πιστέψει πως όπως και με τις ΗΠΑ θα στείλει το ματς στην παράταση.

Την λύτρωση για την Ισπανία όμως ήρθε να δώσει η Όλγα Καρμόνα στο 90' με ένα αριστερό σουτ έξω από την περιοχή που αιφνιδίασε την Ζέσιρα Μούσοβιτς.

Έτσι οι Ισπανίδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο την Κυριακή (20/8, 13:00) απέναντι στον νικητή του άλλου ημιτελικού, Αυστραλία-Αγγλία.