Μουντιάλ Γυναικών: Προσπέρασε τις ΗΠΑ η Ολλανδία, πανηγυρικά πρώτη η Αγγλία, προκρίθηκε η Δανία

Οι ΗΠΑ έμειναν στο 0-0 με την Πορτογαλία και είδαν την Ολλανδία να παίρνει την πρώτη θέση του ομίλου μετά το 7-0 επί του Βιετνάμ. Η Αγγλία ξέσπασε με 6-1 επί της Κίνας και άφησε δεύτερη την Δανία που νίκησε 2-0 την Αϊτή για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ Γυναικών

Μουντιάλ Γυναικών: Προσπέρασε τις ΗΠΑ η Ολλανδία, πανηγυρικά πρώτη η Αγγλία, προκρίθηκε η Δανία

Θύμα έκπληξης έπεσαν οι ΗΠΑ, για πολλούς φαβορί για τον τίτλο, καθώς έμειναν στο 0-0 με την αξιόμαχη Πορτογαλία και έμειναν στην δεύτερη θέση του 5ου ομίλου στο Μουντιάλ Γυναικών.

Την πρώτη θέση «καπάρωσε» η Ολλανδία, η οποία κονιορτοποίησε με 7-0 το ανήμπορο Βιετνάμ που τερμάτισε ουραγός με διαφορά τερμάτων 0-12.

Από δύο γκολ σημείωσαν οι Μπρουγκτς και Ρουρντ ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Μάρτενς, Σνέις και Φαν ντε Ντονκ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική στην Αγγλία γιατί δεν ήταν πειστικές οι νίκες της στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι «Λέαινες» όμως απάντησαν εμφατικά διαλύοντας με 6-1 την Κίνα και εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Δύο γκολ σημείωσε η σούπερ σταρ Λόρεν Τζέιμς και από ένα γκολ έβαλαν οι Χεμπ, Ρούσο, Ντάλι και Κέλι.

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην επόμενη φάση ακολούθησε η Δανία η οποία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Αϊτή, την οποία και νίκησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Χάρντερ και Τρόλσγκαρντ.