Καναδάς – Ιρλανδία 2-1: Με ανατροπή οι Βορειοαμερικανές

Ο Καναδάς νίκησε με ανατροπή 2-1 την Ιρλανδία και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών που φέρνει την εθνική κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ.

Καναδάς – Ιρλανδία 2-1: Με ανατροπή οι Βορειοαμερικανές

Την πρώτη του νίκη στον 2ο όμιλο του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών πανηγύρισε ο Καναδάς, που τον φέρνει πλέον κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας κέρδισε 2-1 την Ιρλανδία και μάλιστα με ανατροπή στο Περθ της Αυστραλίας και έφτασε τους 4 πόντους στην πρώτη θέση του γκρουπ.

Αντίθετα, για την Ιρλανδία αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στο γκρουπ, που την φέρνει ένα βήμα από τον αποκλεισμό. Το παιχνίδι βέβαια για τις Ιρλανδές κόντρα στον Καναδά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό της συνάντησης με την ΜακΚέιμπ να πετυχαίνει το ωραιότερο γκολ της φετινής διοργάνωσης, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, αφού στο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση για τον Καναδά με το αυτογκόλ της Κόνολι, ενώ στο 53’ οι Βορειοαμερικανές πέτυχαν τελικά και την ανατροπή (2-1) με την Αντριάνα Λεόν που τους χάρισε και το τρίποντο.