Ισπανία-Ζάμπια 5-0: Στις «16» με σπασμένα φρένα και «καυτή» Ερμόσο (vids)

Έρμαιο στις ορέξεις της πανίσχυρης Ισπανίας έγινε η αδύναμη Ζάμπια, με την παρέα της Πουτέγιας να προκρίνεται στις «16» μετά το άνετο 5-0. Εκπληκτική η Ερμόσο με 2 γκολ και 1 ασίστ

Ισπανία-Ζάμπια 5-0: Στις «16» με σπασμένα φρένα και «καυτή» Ερμόσο (vids)

Αν έχεις... Ερμόσο διάβαινε! Η έμπειρη επιθετικός τα έκανε... όλα για την Ισπανία (2 γκολ, 1 ασίστ) οδηγώντας την στις «16» του Μουντιάλ Γυναικών με άνετη νίκη 5-0 επί της αδύναμης Ζάμπια.

Η Αμπελέϊρα άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό μετά την ασίστ της Τζένιφερ Ερμόσο προτού η τελευταία ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα από δημιουργία της χαρισματικής Αλέξια Πουτέγιας (που ξεκίνησε βασική και έπαιξε για ένα ημίχρονο).

Η «φούρια ρόχα» πάτησε ξανά γκάζι στο δεύτερο μέρος με την Ρεντόντο να γράφει το 3-0 στο 69' προτού η... συνήθης ύποπτος Ερμόσο δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ισπανίας ένα λεπτό αργότερα.

Η 33χρονη Τζένιφερ Ερμόσο

Η 26χρονη επιθετικός της Λεβάντε πέτυχε και εκείνη δεύτερο τέρμα, στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 και σφραγίζοντας την πρόκριση της Ισπανίας στις «16» του Μουντιάλ Γυναικών.

Πλέον, το συγκρότημα του Ζόρζε Βίλντα θα παίξει για την πρώτη θέση απέναντι στην Ιαπωνία την Δευτέρα (31 Ιουλίου, 10:00, ΑΝΤ1+).