Πογέτ για Μπάλντοκ: «Περιόρισε τον Εμπαπέ με πρησμένο αστράγαλο - Παίκτης του προπονητή»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζώρτζ Μπάλντοκ ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη The Sun.

Πογέτ για Μπάλντοκ: «Περιόρισε τον Εμπαπέ με πρησμένο αστράγαλο - Παίκτης του προπονητή»

Το εγκώμιο του Τζωρτζ Μπάλντοκ «έπλεξε» σε συνέντευξη που παραχώρησε στη The Sun ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, με αφορμή συζήτηση για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρθηκε στον Μπάλντοκ λέγονται πως κατάφερε να περιορίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ παίζοντας όλο το παιχνίδι με πρησμένο αστράγαλο μετά από χτύπημα που είχε δεχτεί στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία.

«Κόντρα στην Ιρλανδία, μετά από 20 λεπτά ο Μπάλντοκ είχε ένα πολύ άσχημο χτύπημα στον αστράγαλο, πολύ άσχημο. Ήταν πολύ κοντά στο να βγει αλλαγή και τον ρώτησα αν μπορεί να αντέξει μέχρι το ημίχρονο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο ημίχρονο ο αστράγαλός του ήταν πάρα πολύ πρησμένος. Ζήτησε πάγο και μου είπε να περιμένω πέντε λεπτά. Τελικά, συνέχισε κανονικά και είχε ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο που έτρεχε πάνω κάτω, όντας εξαιρετικός.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον αστράγαλο μετά το παιχνίδι. Δεν φαντάζεστε πως ήταν την επόμενη μέρα, αλλά και τη στιγμή που φτάσαμε στη Γαλλία. Ήταν μαύρο και μπλε, πολύ πρησμένο και μιάμιση μέρα έπρεπε να παίξει κόντρα στον Εμπαπέ.

Το 90% των ανθρώπων θα σκεφτεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Συνέχισα να τον ρωτάω πως είναι και μου έλεγε "κόουτς θα είμαι έτοιμος, μην ανησυχείς". Και δεν έπαιξε ούτε 20 λεπτά, ούτε 60', έπαιξε 104' επειδή ο διαιτητής έδωσε 14 λεπτά καθυστερήσεων.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλω, αυτό είναι το άτομο που θέλω να έχω σε κάθε ομάδα μου. Να μπορώ να μιλάω σε αυτόν. Γιατί ο παίκτης είναι εκεί για να δείχνει πόσο ανταγωνιστικός και πόσο δυνατός είναι. Αλλά πρέπει να γνωρίζεις και την προσωπικότητα», ήταν τα λόγια του Πογέτ.