Θέος: «Το ότι διεκδικήσαμε το ματς από το 0-5, δείχνει την ελληνική ψυχή και το ταλέντο της ομάδας»

Η Εθνική Κ19 πλήρωσε την τραγικής της εικόνα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Νορβηγία. Σε αυτήν στάθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Θέος, ο οποίος περιμένει στα επόμενα δύο ματς του ομίλου, η ελληνική ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.

Θέος: «Το ότι διεκδικήσαμε το ματς από το 0-5, δείχνει την ελληνική ψυχή και το ταλέντο της ομάδας»

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γεγονός ότι διεκδικήσαμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που βρεθήκαμε να χάνουμε 5-0, δείχνει την ελληνική ψυχή των παιδιών και το ταλέντο αυτής της ομάδας. Μας πληγώνει η ήττα. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, που τα παιδιά έβγαλαν ψυχικά αποθέματα και πάμε να δείξουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια το πραγματικό μας πρόσωπο. Έχει ταυτότητα αυτή ομάδα. Ζητώ συγγνώμη για την εικόνα που είδαν όλοι οι Έλληνες».

Για τις επιλογές του, είπε: «Όλα τα παιδιά είναι ισάξια. Δεν θα σταθούμε στις απώλειες που είχαμε, λόγω καρτών, αλλά στο γεγονός ότι έχουμε είκοσι παιδιά που μπορούν να σταθού ισάξια στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ματς με την Ισπανία: «Είναι φαβορί. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και ομαδικά και ατομικά. Έχουμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε».