Beach Soccer: Εθνική για... Μουντιάλ

Η Εθνική ομάδα Beach Soccer νίκησε 6-1 τη Νορβηγία και θα διεκδικήσει πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Beach Soccer: Εθνική για... Μουντιάλ

Η Εθνική Beach Soccer χρειαζόταν νίκη με 4 γκολ διαφορά, νίκησε 6-1 τη Νορβηγία, προκρίθηκε ως καλύτερη δεύτερη των δύο ομίλων στη β΄ φάση των προκριματικών του Mundial και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα τελικά της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ποδοσφαίρου Άμμου σε όμιλο με Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία!

Με τη νίκη της Ελλάδας αποδόθηκε... δικαιοσύνη, καθώς η Εθνική και η Δανία από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο της αγώνα με 3-1, ήταν οι πιο δυνατές ομάδες της α΄ (προ-προκριματικής) φάσης, τις οποίες η κλήρωση είχε φέρει στον ίδιο όμιλο. Η Δανία τερμάτισε πρώτη και η Ελλάδα δεύτερη παίρνοντας την πρόκριση από τη δεύτερη του άλλου ομίλου Τσεχία (πρώτη η Λιθουανία που προκρίθηκε απευθείας).

Από δύο γκολ για την Εθνική πέτυχαν οι Μικελάτος και Σκούρτας και από ένα οι Κατσούλης και Κουκοβίνης. Ο Μπαντιβούκου σημείωσε το γκολ των Nορβηγών.

Η Εθνική ρίχνεται στη μάχη της β΄ προκριματικής φάσης (Main Qualifier) την Τετάρτη 5 Ιουλίου με αντίπαλο τη Γαλλία, με στόχο την πρόκριση στο FIFA Beach Soccer World Cup.

Βαθμολογίες

Α΄ όμιλος: Δανία 6, Ελλάδα 3, Νορβηγία 0.

Β΄ όμιλος: Λιθουανία 9, Τσεχία 6, Σουηδία 3, Μάλτα 0.