Ντεσάμπ: «Κάναμε τα απαραίτητα, το VAR δεν ήθελε να κρίνει τον Λαόθ»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έκανε το δικό του σχόλιο ύστερα από τη νίκη της Γαλλίας επί της Ελλάδας με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ντεσάμπ: «Κάναμε τα απαραίτητα, το VAR δεν ήθελε να κρίνει τον Λαόθ»

Η Γαλλία έκανε το καθήκον της κόντρα στην Ελλάδα και πήρε τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στο Euro 2024.

Ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπ στάθηκε στη διαιτησία του ΛΑντόμιο Ματέου Λαόθ, ο οποίος διεύθυνε το τελευταίο του παιχνίδι.

Aναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαστε καλά από τη στιγμή που νικήσαμε όλους τους αγώνες. Πήραμε πολλούς βαθμούς, έξι τον Μάρτιο και έξι τώρα. Ειδικά μετά τις αποφάσεις που ήταν... τυχαίες είναι ακόμα πιο ωραίο που νικήσαμε. Ξέραμε ότι είναι το τελευταίο ματς του Λαόθ και έχω την εντύπωση ότι το VAR δεν ήθελε να τον κρίνει. Ήταν μία πολύ μεγάλη σεζόν για τους παίκτες και προφανώς περιμένουν τις διακοπές. Κάναμε ότι ήταν απαραίτητο για να νικήσουμε αυτό το ματς, ακόμα και αν προφανώς είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που έκαναν οι παίκτες αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα βελτιώσουμε».