Μπάλντοκ: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντον αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε η Εθνική στην ήττα από τη Γαλλία με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μπάλντοκ: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες» (vid)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε τη Εθνική στη Γαλλία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή απόδοση, κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο Τζορτζ Μπάλντον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Πραγματικά το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Παίξαμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα, όπως είναι η Γαλλία. Σε άλλο ματς, σε άλλη στιγμή, δεν θα δινόταν επανάληψη. Είμαι υπερήφανος για την Ελλάδα και για τον τρόπο που παίξαμε απόψε».

Για το μαρκάρισμά του πάνω στον Κίλιαν Εμπαπέ: «Μου άρεσε πολύ. Είναι απίθανος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και να έχει όμως, είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα».

Για το επόμενο ματς με την Ολλανδία τον Σεπτέμβριο: «Μπορούμε να πάμε εκεί με καλή ψυχολογία. Είμαστε ενωμένοι, έχω καλό προαίσθημα. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και θεωρούμε πως μπορούμε να πάμε εκεί και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».