Εθνική Νέων: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ στα Σπάτα, ολοκληρώθηκε το πενθήμερο προπονητικό camp της Εθνικής Νέων στην Αθήνα. Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Θέου.

Εθνική Νέων: Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Οι προπονήσεις και η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων απέναντι στην ΑΕΚ Β', εντάσσονται στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2023 (3-16 Ιουλίου, Μάλτα).

Στην σημερινή (16/6) προπόνηση όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε προπονητικό διπλό για μια ώρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αναστάσιος Θέος, είχε την ευκαιρία να δουλέψει, με όλους του παίκτες που είχαν κληθεί στην αποστολή για το πρώτο προπονητικό camp.

Η επόμενη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κατερίνη το διάστημα 25-30 Ιουνίου. O ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ότι έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου:

«Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το πρώτο μας προπονητικό camp. Ήταν μια εβδομάδα προσαρμογής σε μια ιδιαίτερη και μεταβατική περίοδο.

Τα παιδιά μέσα και από το φιλικό με την ΑΕΚ Β' διατήρησαν ζωντανό το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας ενόψει της τελικής προετοιμασίας στην Κατερίνη για την συμμετοχή μας στο EURO 2023.

Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση, το κίνητρο για δουλειά και την δίψα για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μέχρι τον τελικό μας στόχο».