Ρόμπι Κιν: «Ελλάδα και Ιρλανδία μπορούν να περάσουν την Ολλανδία»

Την άποψη πως η Ελλάδα έχει το προβάδισμα για την νίκη απέναντι στην Ιρλανδία εξέφρασε ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ και της Τότεναμ, Ρόμπι Κιν.

Ρόμπι Κιν: «Ελλάδα και Ιρλανδία μπορούν να περάσουν την Ολλανδία»

Για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία (16/6, 21:45) μίλησε ο Ρόμπι Κιν, άλλοτε διεθνής με τους Δυτικοευρωπαίους και πάλαι ποτέ επιθετικός των Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ιρλανδία είναι μία ομάδα που καταθέτει ότι έχει και δεν έχει μέσα στο γήπεδο, ποιοτικά δεν είναι πολύ υψηλά τα στάνταρ αλλά η αλήθεια είναι πως με εντυπωσίασε στο ματς με την Γαλλία και χάσαμε πάρα πολύ δύσκολα! Έχω την εντύπωση ότι είστε (σ.σ. οι Έλληνες) έστω και οριακά πιο κοντά στο να κερδίσετε αυτό το ματς και ο καιρός είναι κάτι που θα επηρεάσει. Για εμάς η ισοπαλία θα είναι σαν νίκη. Ωστόσο νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα στον όμιλο για τη Γαλλία, συνεπώς όλοι υπόλοιποι παλεύουν για την δεύτερη θέση».

Ενώ έκανε και μια αρκετά αισιόδοξη εκτίμηση: «Δεν θεωρώ την Ολλανδία ακλόνητο φαβορί. Νομίζω θα δυσκολευτεί και έχουμε ελπίδες και εμείς και φυσικά η Ελλάδα να την ξεπεράσουμε. Θεωρώ ότι είναι ένα μεταβατικό στάδιο και δεν μπορώ να δω πως κάποιοι την θεωρούν σίγουρα δεύτερη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι απέναντι στην Κροατία στο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Nations League θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο. Εγώ πιστεύω πως οι Κροάτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα».