Εθνική Ελλάδος: Έτοιμη για την Ιρλανδία - Το πλάνο του Πογιέτ

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για την αυριανή (16/6, 21:45) αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Πογιέτ.

Εθνική Ελλάδος: Έτοιμη για την Ιρλανδία - Το πλάνο του Πογιέτ

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (16/6, 21:45) αγώνα της με την Ιρλανδία στην "OPAP Arena" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των European Qualifiers.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο "Γ. Καμάρας" συμμετείχαν όλοι οι διεθνείς που είχε στην διάθεσή του ο Γκουστάβο Πογιέτ, με εξαίρεση τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο 55χρονος τεχνικός προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να θολώσει τα νερά, όμως με την αναμέτρηση να βρίσκεται προ των πυλών το πλάνο του γίνεται όλο και περισσότερο ξεκάθαρο.

Πογιέτ: "Τελικός με την Ιρλανδία"

Ο Ουρουγουανός δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις και αναμένεται να παρατάξει την "γαλανόλευκη" με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Μπάλντοκ στην άμυνα. Η τριάδα που συνθέτουν οι Σιώπης, Μάνταλος και Μπακασέτας στον άξονα δεν αναμένεται να αλλάξει και στην επίθεση πρόκειται να πάρουν φανέλα βασικού ο Γιώργος Μασούρας και Βαγγέλης Παυλίδης ενώ ανοιχτή παραμένει η θέση του αριστερού εξτρέμ, με τον Πέλκα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση: