Ροντρίγκες: «Μπορεί να περιμένουμε ως το 2024 τον Αντσελότι»

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, επιμένει για την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της «σελεσάο».

Ροντρίγκες: «Μπορεί να περιμένουμε ως το 2024 τον Αντσελότι»

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, είναι αποφασισμένος να προσλάβει στον πάγκο της εθνικής τον Κάρλο Αντσελότι, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένει έναν ακόμα χρόνο.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με τη Ρεαάλ Μαδρίτης για έναν ακόμα χρόνο (σ. 2024), ενώ υπενθυμίζεται ότι η «σελεσάο» παραμένει ακόμα χωρίς ομοσπονδιακό τεχνικό, μετά την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ.

«Σε αυτή την περίπτωση περιμένοντας μέχρι το 2024, δεν θα είναι μια απόφαση που θα πάρω μόνος μου, πρέπει να ακούσω και να συζητήσω με το διοικητικό συμβούλιό μας και με τους παίκτες, γιατί πρέπει να ακουστούν.

Η απόφαση πρέπει να είναι σε συγχρονισμό με αυτό που σκέφτονται οι παίκτες. Άρα είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε στο μέλλον. Όμως έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο, την πρόσληψη του Αντσελότι και επιδιώκουμε αυτόν τον στόχο. Θα μείνω στην Ισπανία μέχρι τις 18 Ιουνίου και έχουμε δύο συναντήσεις προγραμματισμένες. Δεν μπορώ να πω δημόσια ότι θα είναι με τον ίδιο τον Αντσελότι, αλλά ελπίζουμε να επιστρέψουμε στη Βραζιλία με ένα πιο ξεκάθαρο μήνυμα που τον αφορά.

Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Όχι μόνο επειδή είναι νικητής, αλλά είναι επίσης ο ιδανικός για τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του λείπει και τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Και οι νέοι θέλουν να είναι προπονητής τους. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο θα ταίριαζε τέλεια στη μεγαλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο», ανέφερε σχετικά ο Ροντρίγκες.