Εθνική Ελλάδος: Παρουσία Μπουχαλάκη η προπόνηση της Παρασκευής (9/6)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος την Παρασκευή (9/6) και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα από την Δευτέρα (12/6). 

Εθνική Ελλάδος: Παρουσία Μπουχαλάκη η προπόνηση της Παρασκευής (9/6)

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η προπόνηση της Παρασκευής (9/6) για την Εθνική Ελλάδος στο «Γ. Καμάρας», στην οποία συμμετείχαν οι εξής 23 παίκτες:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (ατομικό πρόγραμμα).

Την προπόνηση παρακολούθησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή στην προπόνηση της προσεχής Δευτέρας (12/3), η οποία θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος θα δειπνήσουν απόψε εκτός ξενοδοχείου, ενώ η αυριανή (10/6) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί, επίσης στο «Γ. Καμάρας».