Εθνική Ελλάδος: Η αποστολή για Ιρλανδία και Γαλλία

Με την προσθήκη επτά παικτών ολοκληρώθηκαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του EURO 2024 εναντίον της Ιρλανδίας στην Αθήνα (16/6, 21:45) και της Γαλλίας στο Παρίσι (19/6, 21:45).

Εθνική Ελλάδος: Η αποστολή για Ιρλανδία και Γαλλία

Μια εβδομάδα έμεινε για την σημαντική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος εναντίον της Ιρλανδίας στην OPAP Arena (Παρασκευή 16/6, 21:45) πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την Γαλλία στο Παρίσι (Δευτέρα 19/6, 21:45 Ελλάδας, Stade de France).

Έτσι, με την προσθήκη επτά παικτών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προσκλήσεων του Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει των δύο επερχόμενων αγώνων της «γαλανόλευκης» στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Οι επτά διεθνείς που προστίθενται σε όσους συμμετέχουν ήδη, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Αναλυτικά, οι διεθνείς που συγκροτούν την αποστολή της Εθνικής είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής Ελλάδος θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).