Αγγλία: Χωρίς Μπέλιγχαμ στα προκριματικά του Euro 2024, φόβοι για επέμβαση

Η εθνική Αγγλίας θα αγωνιστεί στους προσεχείς αγώνες της στα προκριματικά του Euro 2024 χωρίς τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Αγγλία: Χωρίς Μπέλιγχαμ στα προκριματικά του Euro 2024, φόβοι για επέμβαση

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τον επόμενο μήνα τη Μάλτα (16/6) και τη Βόρεια Μακεδονία (19/6) στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2024. Από την αποστολή των «λιονταριών» όμως θα απουσιάζει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος μάλιστα ενδέχεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση προκριμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο διεθνής άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Μάιντς στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Στην εθνική αποφασίστηκε να μείνει εκτός προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, ωστόσο δημοσιεύματα στο Νησί αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ' όσο αναμενόταν, κάτι που αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο επέμβασης.

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, τη στιγμή μάλιστα που ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε τη νέα σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στους «μερένγκες».