Ολλανδία: Η αποστολή για το Final-4 του Nations League

Οι παίκτες που επέλεξε ο προπονητής της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, για τα παιχνίδια του Final-4 στο Nations League τον επόμενο μήνα.

Ολλανδία: Η αποστολή για το Final-4 του Nations League

Έπειτα από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράση στα περισσότερα πρωταθλήματα της ηπείρου μας, το ενδιαφέρον αρχίσει να στρέφεται σιγά – σιγά στις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Τον επόμενο μήνα διεξάγεται το Final-4 του Nations League, που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Η Ολλανδία γνωστοποίησε την αποστολή της για τα παιχνίδια της διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει στη χώρα, με τη συμμετοχή και των Κροατία, Ισπανία και Ιταλία.

Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο Ρότερνταμ στις 14 Ιουνίου και αν πάρει την πρόκριση, τότε θα αναμετρηθεί στον τελικό στις 18 του ιδίου μηνός με το νικητή του ζευγαριού Ισπανία – Ιταλία.

Αναλυτικά η αποστολή των «οράνιε»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τζάστιν Μπίλοου (Φέγενορντ), Μαρκ Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Άντριες Νόπερτ (Χέρενφεν)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάλεϊ Μπλιντ (Μπάγερν), Σβεν Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντένζελ Ντάμφρις (Ίντερ), Λουτσχάρελ Γκερτρουίντα (Φέγενορντ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Τάιρελ Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζουριέν Τίμπερ (Άγιαξ)

ΜΕΣΟΙ: Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Τέουν Κόπμαϊνερς (Αταλάντα), Τίχανι Ρέιντερς (Άλκμααρ), Μάρτεν ντε Ρον (Αταλάντα), Τζόι Φέρμαν (Αϊντχόφεν), Ματς Βίφερ (Φέγενορντ), Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Ρόμα)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στίβεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Νόα Λανγκ (Μπριζ), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Τσάβι Σίμονς (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)