ΑΕΚ: Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων η προετοιμασία της Εθνικής!

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, στα Σπάτα, θα φιλοξενηθεί η προετοιμασία της Eθνικής Ελλάδος ενόψει των προκριματικών αγώνων του Εuro2024, με Γαλλία και Ιρλανδία

ΑΕΚ: Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων η προετοιμασία της Εθνικής!

Εκτός από το αγωνιστικό «σπίτι» της ΑΕΚ η Εθνική Ελλάδος θα χρησιμοποιεί και το προπονητικό της!

Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα φιλοξενούν πλέον τη «γαλανόλευκη» με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με παρέμβαση Μελισσανίδη, να δίνει λύση σ' ένα πρόβλημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος..

Πρόβλημα που προέκυψε έπειτα από το τέλος στη λειτουργία των εγκαταστάσεων στον Αγιο Κοσμά.

Η συμφωνία της ΕΠΟ με τις εγκαταστάσεις στην Παιανία απεδείχθη προβληματική καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση το τελευταίο διάστημα για τις βελτιωτικές ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις εγκαταστάσεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλη λύση. Μπροστά στο αδιέξοδο – τα γήπεδα στο πρώην προπονητήριο του Παναθηναϊκού δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση – η λύση δόθηκε με πρωτοβουλία του Μελισσανίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ αποφάσισε να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα.

Ετσι, οι διεθνείς θα αρχίσουν στα Σπάτα (που έχουν αδειάσει αφού οι παίκτες της ΑΕΚ είναι σε διακοπές...) την προετοιμασία ενόψει των δυο πρώτων αγώνων με Ιρλανδία εντός και Γαλλία εκτός (16-19/06), ενώ για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου θα προπονηθούν στη Ριζούπολη...