Θέος: «Να ακούσουμε τον Εθνικό Ύμνο έως τον τελικό»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Τάσου Θέου μετά την κλήρωση της Εθνικής Νέων στα τελικά του EURO της Μάλτας. 

Θέος: «Να ακούσουμε τον Εθνικό Ύμνο έως τον τελικό»

Η Εθνική Νέων κληρώθηκε με την Ισπανία, την Νορβηγία και την Ισλανδία στον 2ο όμιλο της τελικής φάσης του EURO 2023 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος δήλωσε ότι όλη η αποστολή της Εθνικής θα δώσει τα πάντα για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

«H παρουσία μας στο EURO 2023 αποτελεί το επιστέγασμα ενός ποδοσφαιρικού ταξιδιού δύο ετών, σφραγίζοντας την επιστροφή της Ελλάδας στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η επιτυχία της παρουσίας μας στην τελική φάση αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Σερβία δεν θα συμμετάσχουν σε αυτή καθώς έμειναν εκτός συνέχειας.

Με τις εμφανίσεις μας και την αήττητη πορεία μας από την πρώτη προκριματική φάση και την Elite Round αποδείξαμε ότι δικαιωματικά αξίζαμε μια θέση στο EURO 2023. Η κλήρωση έφερε στο δρόμο μας την πολυνίκη του θεσμού Ισπανία, καθώς και ακόμα δύο εξαιρετικές ομάδες όπως η Νορβηγία, που απέκλεισε την Γαλλία, και την Ισλανδία, που άφησε εκτός συνέχειας την τροπαιούχο Αγγλία. Θα πάμε στη Μάλτα όχι μόνο για το χειροκρότημα και την συμμετοχή αλλά με στόχο να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση και να ακούσουμε τον Εθνικό Ύμνο ως τον τελικό».