Εθνική Νεανίδων: Νίκησε με 4-0 τη Βοσνία και παρέμεινε στη League A

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε της Βοσνίας με 4-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στη League A.

Εθνική Νεανίδων: Νίκησε με 4-0 τη Βοσνία και παρέμεινε στη League A

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 4-0 της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στο Stadio Silvio Piola της Νοβάρα και εξασφάλισε την παραμονή της στη League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19.

Η Εθνική παρότι πήγε στο τουρνουά της Ιταλίας με αρκετές απουσίες λόγω προβλημάτων τραυματισμού (Ραπάνη, Κοκμωτού, Πλακιά, Σιδηροπούλου), πέτυχε τον στόχο τον οποίο είχε θέσει εκ προοιμίου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Παπακώστας.

Η Εθνική Ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη από την αρχή της αναμέτρησης και με δύο γρήγορα γκολ βρέθηκε σε θέση ισχύος. Αρχικά στο 6ο λεπτό με την Χαλατσογιάννη να βγάζει πάσα στην πλάτη της άμυνας και την Νταρζάνου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Ντούμανιτς. Στο επόμενο λεπτό η Γιαννακά με σουτ από τη μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα της Χαλατσογιάννη, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στη «γαλανόλευκη».

Στο 24ο λεπτό η Μπριάνα μπήκε στη μεγάλη περιοχή και η Νταρζάνου με πλασέ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ και στο 66ο μετά από κεφαλιά-πάσα της Νταρζάνου, η Γκούλντεν Μέι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με το οποίο η Εθνική παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ηλικιακού επιπέδου.

Βοσνία-Ερζεγοβίνη (Ντράγκαν Γέφτιτς): Ντούμανιτς, Γκάσιτς (38' Μπλαγκόγιεβιτς), Σλίσκοβιτς, Ραντούλοβιτς, Γιάπιτς, Τέσιτς (64' Οστράκοβιτς), Μιλίνκοβιτς, Σαμπάνοβιτς (46' Παβλίνοβιτς), Τέκιτς (38' Γιοβάνοβιτς), Γέλτσιτς, Μασίνοβιτς (64' Φιλίποβιτς).

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Στεργιούλη (88' Γκούφα), Γκούνη, Τσαρούχα, Γεωργούλα (90΄Κέτα), Χαλατσογιάννη, Καλέση (46' Γκούλντεν Μέι), Κωστοπούλου, Νταρζάνου, Μπριάνα (83' Φραγγοπούλου), Γιαννακά (90' Μάρκου).